Lista produselor  ELEGANTES

Creatorii brandului Elegantes au strabatut lumea pentru a descoperi cele mai rafinate ingrediente. Din campurile din Haiti, unde se gaseste cel mai durabil vetiver , pana in Turcia, unde trandafirii sunt culesi manual pentru a se transforma in ulei si absolut de trandafir.

Creatorii brandului Elegantes au strabatut lumea pentru a descoperi cele mai rafinate ingrediente. Din campurile din Haiti, unde se gaseste cel mai durabil vetiver , pana in Turcia, unde trandafirii sunt culesi individual pentru a se transforma in ulei si absolut de trandafir.


Fondatorii, sotii Smit, au impartasit intuitia antreprenoriala. Dupa ce si-au stabilit reputatia in domeniul hotelier, au achizitionat o manastire veche unde inca locuiau calugari si au transformat-o in hotelul Augustin, premiat in Praga. De acolo au pornit catre Dubai unde au dezvoltat o destinatie de turism de cinci stele.


Dagmar a fost intotdeauna pasionata de parfum si a visat sa detina propria afacere. Dupa ce rolul lui Thomas in preluarea tranzactiilor publice si a altor tranzactii de fuziuni si achizitii in industria cosmeticelor i-a pregatit cunostintele necesare industriei parfumurilor, au fondat compania Elegantes London.


Bazandu-se pe experienta sa in lumea luxului, calatoriilor si designului, familia Smits a „dezvoltat” cele mai bune produse si ingrediente, indiferent de cheltuiala sau timpul utilizat. Excelenta este cuvantul cheie pentru Elegantes, asa cum reiese din standardele impecabile ale brandului - de la producatori de sticla artizanala, pana la etichete personalizate semnate pe fiecare flacon de catre Julien Rasquinet, "maestrul" colectiei.


 


"NASUL"


Colectia "Beyond First" a fost „adusa la viata” de catre parfumierul de renume mondial Julien Rasquinet. Aceasta creatie „tanara” este o „minune” a legendarului parfumar Pierre Bourdon, responsabil pentru aromele sale „de inceput”-  Frederic Malle Iris Poudre si Davidoff  Cool Water. Julien a preluat cunostintele din munca sa de trei ani cu Pierre, apoi a continuat sa dezvolte parfumuri iconice pentru Davidoff si Lancôme.


Atunci cand a fost insarcinat cu conceperea "Beyond First", lui Julien nu i s-au pus  ”limite", deoarece isi urma misiunea de a crea o colectie incomparabila. Expertiza si tehnica lui i-au permis sa identifice si sa adune cele mai exceptionale ingrediente din lume. Au durat patru ani pentru a concepe colectia de 12 parfumuri deosebite.


 INGREDIENTELE


Fiecare dintre cele 12 parfumuri simbolizeaza o personalitate distincta si este compusa din cele mai pretioase comori naturale din lume, atent selectionate, de la ulei de trandafir turcesc la absolut de tutun si vetiver. 


TAMAIE


ltfel cunoscuta ca olibanum, tamaia este caracterizata de o aroma balsamico-picanta, usor asemanatoare cu cea de lamaie. Tamaia a fost considerata un dar sacru, simbolizeaza rugaciunea, o forma privilegiata de comunicare in Lumea Sfanta. 


IRIS


De doua ori pretul in aur, irisul necesita rabdare si ingrijire pentru a „livra” notele sale „pulbere”. Sase ani de pregatire si 40.000 de plante iris sunt necesare pentru a obtine doar un kilogram de absolut. Cea mai exceptionala calitate a irisului se gaseste in zona florentina a Italiei.


ABSOLUT DE TUTUN


Unul dintre cele mai scumpe ingrediente din parfumerie, tutunul creste in sudul Europei. Frunza de tutun „exprima” note de miere si piele, simbolizand eleganta.


OUD


Bogat si lemnos, Oudul este extrem de rar si, din cauza costurilor de extractie si de productie, este deosebit de costisitor si totodata faimos.


TRANDAFIR TURCESC


Floarea de trandafir este „regina” parfumeriei. In medie, un kilogram de ulei de trandafir este obtinut dupa prelucrarea a 3-5 tone de petale de trandafir, facandu-l un ingredient foarte pretuit.


VETIVER


Din India de Sud, Sri Lanka sau Indonezia, Vetiver este cunoscut ca "uleiul linistii". Ofera un parfum dens, pamantesc, caracterizat prin culoarea verde si aroma usor picanta, cu un "indiciu" de grapefruit. Un kilogram de ulei de vetiver necesita 250 de kilograme de radacini (echivalentul unui camp mic). 


FLACONUL


Parfumurile colectiei "Beyond First" sunt prelucrate manual si introduse in flacoane de cristal magnific. Fabricate de Waltersperger, aceste capodopere cristaline sunt proiectate pentru a fi reincarcabile sau pot fi transformate in suveniruri deosebite. Fiecare flacon este fabricat dintr-o matrita din patru piese si este lustruit manual timp de opt pana la zece ore. Forma aminteste de o rochie sofisticata, rosie, Haute Couture, partea sa de jos evocand petalele delicate ale unei flori. Capacul (in gama feminina) este inspirat de un diamant stralucitor, cu 85 de fatete si este finisat manual. Flaconul masculin are forma unei pietre de cuart negru si este creat dintr-un cristal negru unic, lustruit manual timp de opt pana la 14 ore. Fiecare flacon este prezentat intr-o cutie manuala realizata in Worcestershire, Regatul Unit.

Mai multe
Se afişeaza 1-7 din 7 articole
Se afişeaza 1-7 din 7 articole