Lista produselor  ARABIAN OUD

Parfumurile au fost intotdeauna unul dintre lucrurile care “aduna” oamenii intr-o singura armonie. Deoarece apreciaza rolul important al femeilor si lupta pentru a atinge un nivel inalt al sofisticarii si  succesului, brandul a “compus” o colectie care sa reflecte personalitatea unica a fiecareia dintre ele. 

Infiintat in 1982, cu peste 3700 de angajati, 900 de sucursale si peste 400 de arome orientale si occidentale unice, Arabian Oud este cel mai mare producator si distribuitor de parfumuri din intreaga lume, specializat in parfumurile orientale. Datorita compozitiilor de lux, Arabian Oud este un nume proeminent si de incredere, cu peste 30 de ani de experienta in producerea parfumurilor autentice. Fie Londra, Paris sau Orientul Mijlociu, brandul are ca scop atingerea perfectiunii in domeniul parfumeriei, prin punerea in evident a fiecarui detaliu important.


 In acest mod, o gama larga de produse au fost premiate la nivel mondial, international si local, “concurand” cu cele mai prestigioase companii internationale din industria parfumurilor.


Arabian Oud se diferentiaza printr-o creativitate aparte, ce pleaca de la produsul in sine, pana la alegerea unor modele distinctive pentru toate sticlele de parfum, care “prezinta” lumii cultura si patrimoniul arab intr-un mod sofisticat.


Parfumurile au fost intotdeauna unul dintre lucrurile care “aduna” oamenii intr-o singura armonie. Deoarece apreciaza rolul important al femeilor si lupta pentru a atinge un nivel inalt al sofisticarii si  succesului, brandul a “compus” o colectie care sa reflecte personalitatea unica a fiecareia dintre ele. Mai mult decat atat, cum fiecare are un suflet diferit, au dorit ca fiecare parfum sa poata transmite personajele, formele, obiceiurile si dorintele. Provenind din diferite origini, fiecare aroma reflecta cultura locului de unde provine. Estul are farmecul sau in timp ce Occidentul este plin de creativitate. Arabian Oud compune ceva unic, “amestecand” farmecul Estului cu creativitatea Vestului, uimind fiecare purtator cu filozofia  parfumurilor sale selecte.

Mai multe
Se afişeaza 1-7 din 7 articole
Se afişeaza 1-7 din 7 articole