Lista produselor  ESSE STRIKES THE NOTES

"Am crescut printre arome. Cand eram copil, in fiecare sambata dimineata, tatal meu sorta mostre de parfumuri pe care le-a creat in timpul saptamanii. Il supravegheam de pe canapea, asteptand cu nerabdare ca el sa ma cheme sa-mi aleaga preferatul. "Roberta Cerizza

Ca o sulita, aruncata energic pentru a tinti ochiul unui taur, sau o minge de bowling, aruncata spre triunghiul de skittles ... Loveste!
Astfel, S., intr-un mod dur si determinat, alege materiile prime, creand parfumul personal.
Cine este S.?
Personalitatea intriganta a lui S. se remarca prin generatia pornita de bunicul ei Aurelio.
S. este indraznata, misterioasa, dar uneori chiar si o femeie previzibila.
O femeie ambitioasa, impiedicata de temerile ei. Ea este o visatoare a carui rationalitate poate aproape sa prinda aripi.
S.: parfumuri unice, ce interpreteaza laturile personalitatii sale enigmatice.
Un prim nume italian, da personalitate fiecarui parfum. Un omagiu adus Italiei.
Daca ar fi fost un basm, ar incepe cu "O data la un moment ..". In schimb, incepe cu "Exista ...", pentru ca este o poveste adevarata.
Este povestea unei traditii familiale ce a pastrat o stransa legatura cu lumea aromelor. Bunicul ei, Aurelio Cerizza, a deschis primul laborator pentru a crea parfumuri in 1946. In curand a devenit foarte renumit in Italia si Europa, iar micul sau laborator a devenit o companie. A fost predata de la o generatie la alta, perfectionata si imbogatita de lucrarea ideilor mai tinere, proaspete si inovatoare, care au reinventat brandul.
Pentru a transmite o pasiune, trebuie sa crezi in ea, trebuie sa o iubesti neconditionat ceea ce traiesti zilnic si respiri. Transmitem povesti, particularitati fizice si comportamentale, valori, mituri si abilitati. Odata cu transmiterea, externalizam chiar si cea mai ascunsa parte a esentei noastre.
Esse Strikes The Notes, este un proiect conceput, fabricat si produs in intregime in Italia. O experienta de peste 70 de ani in domeniul parfumeriei este cheia atingerii obiectivelor proiectului, si anume o cautare atenta a materiilor prime si a acordurilor originale.
Esse Strikes The Notes intruchipeaza valorile unei familii unite, combinand moda si designul italian modern, ale carui linii sunt inovatoare, dar uneori simplificate si bine definite.
O intalnire, ocazional o coliziune, intre traditie si excentricitatea contemporana.
"Am crescut printre arome. Cand eram copil, in fiecare sambata dimineata, tatal meu sorta mostre de parfumuri pe care le-a creat in timpul saptamanii. Il supravegheam de pe canapea, asteptand cu nerabdare ca el sa ma cheme sa-mi aleaga preferatul. "Roberta Cerizza
Inspiratia emotionala a brandului se bazeaza pe dorinta de a povesti despre traditia familiei in lumea aromelor si ceea ce ne-a legat: pasiunea pentru parfumuri.
Principalele surse de inspiratie a imaginii gamei Esse Strikes The Notes sunt moda, designul si eleganta Made in Italy. Dezvoltarea a fost precedata de o cercetare a formelor, detaliilor si accesoriilor (actuale si anterioare), care au caracterizat eleganta italiana din intreaga lume pentru o perioada atat de lunga. O secventa de imagini, pornind de la vechiul laborator unde bunicul sau a compus primele parfumuri, pana la designul excentric si cele mai moderne accesorii de moda. Imagini abstracte care consacra sufletul marcii.

Mai multe
Se afişeaza 1-4 din 4 articole
Se afişeaza 1-4 din 4 articole