Lista produselor  HEELEY

Heeley este una dintre putinele case de detinator-fondator si case de parfumuri independente de lux din Europa. Aceasta independenta permite libertatii creative sa "dezvolte" arome individuale care sunt pur si simplu unice.


Un designer influentat de natura, James Heeley este fascinat de "lumea" aromelor. In Franta, prin meseria sa de designer, tanarul englez a descoperit modul in care parfumurile sunt "proiectate" si facute.


Una dintre primele sale compozitii, "Menthe Fraiche" (2006), este remarcabila ca aroma: contemporana, eleganta si foarte usor de purtat, creata dintr-un ingredient atat de simplu, dar dificil: menta. Odata cu trecerea timpului, aromele sale frumos „construite”, naturale, usoare, au evoluat in creatii mai complexe, cum ar fi "Cardinalul", "Esprit du Tigre", "Cuir Pleine Fleur" si recenta lui colectie de "Extrait de Parfum".


Ca autodidact, lucrarea sa este in continua evolutie si contine acum o colectie variata de arome unice, fiecare realizata conform artei traditionale de parfumerie franceza. Fiecare detaliu, de la crearea mirosului la ambalajele reciclabile, este proiectat "in casa". Astazi, Heeley este una dintre putinele case de detinator-fondator si case de parfumuri independente de lux din Europa. Aceasta independenta permite libertatii creative sa "dezvolte" arome individuale care sunt pur si simplu unice.

Mai multe
Se afişeaza 1-9 din 9 articole
Se afişeaza 1-9 din 9 articole