Lista produselor  RANCE

Timp de peste 200 de ani, mai mult de zece generatii ale familiei Rance au transmis, din tata in fiu, secretele frumusetii, arta de a oferi parfumuri, de un rafinament aparte.

Timp de peste 200 de ani, mai mult de zece generatii ale familiei Rance au transmis din tata in fiu secretele frumusetii, arta de a oferi parfumuri, cu un rafinament aparte. Rance este una dintre cele mai vechi familii de parfumieri din lume si cea care, de sute de ani a readus la viata esentele pretioase pe care fondatorul François Rance le-a dedicat lui Napoleon Bonaparte si femeii pe care el a iubit-o, Josephine. In 1795, Francois Rance a fondat Casa de parfumuri cu acelasi nume, in regiunea Grasse, punand bazele, impreuna cu alti cativa renumiti parfumieri ai vremii, a ceea ce a devenit in timp, locul de nastere al parfumeriei franceze.
Rafinamentul si ingeniozitatea lui Rance au atras atentia lui Napoleon I, care l-a onorat pe Rance cu titulatura de “parfumierul sau preferat”. Esentele deosebite ale parfumierului reprezentau, de fiecare data, o delicioasa incantare pentru imparat si iubita sa, Josephine. Carisma si povestea acestor personaje sunt transpuse de notele parfumurilor Le Vainqueur si Josephine, inscrise in cartea de aur a istoriei parfumurilor.
Istoria parfumurilor Rance continua la Milano, de la sfarsitul anilor 1800. Succesorii lui Francois duc mai departe traditia “parfumurilor imperiale.” Jean Rance, fiul lui Francois, a realizat in cinstea nasterii unicului fiu al lui Napoleon, Francois Charles, regele Romei, un parfum purtand numele acestuia. Mai tarziu nepotul lui Francois, Alexandre Rance, a realizat in cinstea fermecatoarei sotii a lui Napoleon al III-lea un parfum deosebit, de un rar rafinament, pe care l-a botezat Eugenie.
Parfumurile Rance, alaturi de produse luxoase pentru ingrijirea corporala, sunt redate secolului al XXI-lea de Jeanne Sandra Rance. Pentru a cinsti activitatea celebrei familii si casei de parfumuri Rance, strada din Grasse unde au functionat laboratoarele familiei Rance si au fost create renumitele produse, a fost denumita Rue Rance. Acelasi nume il poarta si colectia de exceptie creata de Jeanne Rance, care reuneste patru dintre cele mai mari succese - Eau Empire, Eau Royale, Eau Sublime si Eau de France.
Jeanne Sandra Rance a acordat o deosebita atentie pastrarii autenticitatii produselor – formula de exceptie a parfumurilor e prezentata in elegantele sticle originale, cu ambalajele incrustate cu aur.

Mai multe
Se afişeaza 1-12 din 45 articole
Se afişeaza 1-12 din 45 articole