Lista produselor  PROJECT RENEGADES

Project Renegades este un proiect realizat de trei dintre parfumierii de top ai lumii. Pentru a evada din cotidian, acestia si-au dorit sa creeze un proiect special, extravagant si in acelasi timp cu o doza de nebunie.
Project Renegades este un proiect realizat de trei dintre parfumierii de top ai lumii. Pentru a evada din cotidian, acestia si-au dorit sa creeze un proiect special, extravagant si in acelasi timp cu o doza de nebunie. Geza Schoen, Mark Buxton si Bertrand Duchaufour - cei trei renegati ai parfumeriei - au creat o colectie care intruchipeaza niste cowboy ai Vestului Salbatic lasandu-si imaginatia libera pentru a evidentia creativitate fara limite si experiente senzoriale unice.
Cu personalitati si stiluri diferite, cei trei parfumieri celebri si-au pus amprenta comuna pentru a crea niste compozitii invaluite de putina „nebunie”.
Project Renegades este o colectie de trei parfumuri in care “nasurile” au putut sa isi lase imaginatia olfactiva sa decida aromele… fara nici un fel de constrangere, parfumierii au utilizat ingrediente naturale, note nemaiintalnite si un design extravagant al sticlelor.
Mai multe
Se afişeaza 1-3 din 3 articole
Se afişeaza 1-3 din 3 articole