Lista produselor  NAOMI GOODSIR PARFUMS

Creatoarea australiana Naomi Goodsir si-a pus amprenta asupra universului modei si al parfumeriei. Stilul ei si acel "savoir-faire" unic propriu i-au permis sa colaboreze cu designeri celebri din Australia si din strainatate.
Creatoarea australiana Naomi Goodsir si-a pus amprenta asupra universului modei si al parfumeriei. Stilul ei si acel "savoir-faire" propriu unic i-au permis sa colaboreze cu designeri celebri din Australia si din strainatate.
In ianuarie 2015, Vogue Italia a numit-o pe Naomi Goodsir ca fiind "unul dintre cei mai talentati designeri ai anului 2014", pentru "piesele vestimentare sculpturale" concepute.
Spiritul vizionar al Naomi Goodsir Parfums urmeaza linia caselor independente de parfumerie deja consacrate. In spatele parfumurilor sta un creator pasionat, cu viziune si stil atipic, care inspira compozitiile prin universul sau.
Fiecare parfum este realizat inspirandu-se si invaluindu-se in jurul unei materii prime nobile - se creeaza astfel un accesoriu invizibil, original si plin de indrazneala.
Mai multe
Se afişeaza 1-5 din 5 articole
Se afişeaza 1-5 din 5 articole