Lista produselor  ISABEY PARIS

Povestea Isabey Paris a fost inceputa in 1924 de catre Henry James de Rothschild. Casa de parfumerie a devenit imediat cunoscuta datorita calitatii unice a creatiilor sale si datorita rafinamentului prezentarilor sale de lux.
Povestea Isabey Paris a fost inceputa in 1924 de catre Henry James de Rothschild. Casa de parfumerie a devenit imediat cunoscuta datorita calitatii unice a creatiilor sale si datorita rafinamentului prezentarilor sale de lux. Maretia sticlelor proiectate de artistul Julien Viard si rafinamentul aromelor au facut ca aceste parfumuri subtile sa devina o necesitate.
Isabey a propus o linie legendara de parfumuri cu nume poetice: "La Route d'Emeraude», «L'Ambre de Carthage», «Lys Noir», «Le Chypre Celtique», «Le Bleu de Chine», «Le Gardenie».
Datorita evenimentelor istorice, Casa de parfumerie Isabey Paris a trebuit inchisa in anul 1941. Frumusetea adormita a fost reinviata in anul 2000, atunci cand parfumurile mitice au fost reeditate intr-un numar limitat si intr-un ritm lent: luxul are nevoie de timp pentru a fi desavarsit.
Mai multe
Se afişeaza 1-5 din 5 articole
Se afişeaza 1-5 din 5 articole