Lista produselor  L.T.PIVER

Numele L.T.Piver este sinonim de peste doua sute de ani cu parfumeria rafinata, autentica si stilul incomparabil. Parfumurile sale elegante continua sa dea viata unei lumi a seductiei, visurilor si emotiilor.
Numele L.T.Piver este sinonim de peste doua sute de ani cu parfumeria rafinata, autentica si stilul incomparabil. Parfumurile sale elegante continua sa dea viata unei lumi a seductiei, visurilor si emotiilor – o realizare extraordinara intr-o epoca a efemerului! De la Curtea regelui Ludovic al XVI-lea si pana azi, L.T.Piver a reusit sa imbine cu succes clasicul si modernul, traditia cu progresul.
De la “Trefle Incarnat”, primul parfum realizat cu uleiuri esentiale artificiale, la ilustrul “Cuir de Russie”, fara sa uitam de apele de toaleta mitice :”L’Eau de Cologne des Princes”, “A la Reine des Fleurs”, “Pompeia”, “Heliotrope Blanc”, sau “Reve d’Or”, toate creatiile s-au dovedit a fi remarcabile, fiecare ocupand un loc special in istoria parfumeriei franceze. Parfumurile ambalate in pretioasele sticle cu design semnat Lalique sau Baccarat, au devenit repede obiecte de colectie.
Impreuna cu E. Coudray, Lubin, Houbigant si Guerlain, L.T. Piver devine una dintre cele cinci case de parfumuri celebre ale secolului 19.
Mai multe
Se afişeaza 1-5 din 5 articole
Se afişeaza 1-5 din 5 articole