Lista produselor  KINSKI

Kinski este o casa de parfumuri non-conformiste recent create, a carei nume ne duce cu gandul la renumitul actor german Klaus Kinski.
Kinski este o casa de parfumuri non-conformiste recent create, a carei nume ne duce cu gandul la renumitul actor german Klaus Kinski. Renumitul parfumier Geza Schoen, creatorul acestui brand a avut ca punct de pornire o poza alb-negru a actorului, datand din anii 40, in care privirea fermecatoare a acestuia crea un univers atemporal. Geza Schoen a ”construit” o punte intre anii tineretii lui Kinski si excentricitatea parfumurilor moderniste. Designul parfumului constituie o imbinare a filmului alb-negru cu metodele experimentale actuale. Rezultatul este o infatisare expresionista moderna a fetei actorului combinata cu alura decadenta a anilor 70, perioada magica a filmelor lui Kinski.
Creatorul Kinski, Geza Schoen este parfumierul din spatele celebrei colectii "Escentric Molecules", care a declansat revolutia in lumea parfumeriei starnind mister si obsesie deopotriva.
Mai multe
Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item